Mitt liv på Åland

Mitt liv på Åland

sunnuntai 18. tammikuuta 2015

18.01.15

lool hej hoppas ni alla har haft ett riktigt skönt och bra veckoslut:) Mitt veckoslut har typ gått jätte snabbt och hänt både sjukroliga saker och sen lite sämre saker.. på fredagen efter skolan åkte jag och Zandra till felicia och badade bubbelbad, det var sjukt roligt.På kvällen typ drack jag med vänner och kvällen slutade inte så bra, lördagen gick mest ut på att ha ångest, ligga i sängen och gråta och felicia fanns här för mej, på kvällen åkte vi till några fester och vi kom hem typ 3 och somnade direkt. 
Idag vaknade vi 13 och åkte till koti pizza och käka sen kom vi till mej och fixade lägenheten ren och fin lol. Nu just ligger vi typ bara i sängen och är trötta, ska snart kanske ut ennu med Felicia och sen kommer W hit övernatten.
Imorgon börjar skolan igen och somtur börjar jag på måndagar 12 <3 men ska försöka kämpa hela veckan att inte försova mej, skolka eller nåt sånt. Skriver nåndag när jag hinnner igen:) bilder från v-slutet.1 kommentti:

  1. De e kiva att du ha börja blogga igen ! Gå gärna in på min blogg okså och fråga när jag har frågestund just nu :-) http://tanya-amanda.blogspot.fi/

    VastaaPoista